Antwoorden uit hogere bewustzijnsvelden

Soms weet je het even niet meer

En wil je inzichten vanuit hogere bewustzijnsvelden, de lichtmeesters en je hogere zelf om licht op een situatie of thema te laten schijnen. Een channeling is een hele liefdevolle manier om inzichten te krijgen over o.a. :

N

thema’s waar je tegen aan loopt

N

keuzes die je wil gaan maken

N

welke les je uit deze situatie kunt leren

N

meer helderheid over je zielenplan

N

wat de dieper liggende oorzaak achter een situatie is

N

wie je in essentie bent

Contact met je Zelf

 Tijdens een channeling verbind ik mij met hogere bewustzijnsvelden en lichtwerelden. Vandaaruit maak ik contact met het hogere bewustzijn van jouw ziel en je spirituele begeleiders. Zodat je vanuit een veel groter, overkoepelend veld inzicht krijgt in problemen en zaken waar je in je leven tegen aan loopt of vragen over hebt. 
Een channeling is veel meer dan alleen informatie en inzicht. De woorden bevatten hoge energetische frequenties en je wordt ondergedompeld in een veld van liefde en licht. 
Op deze wijze kom je weer in direct contact met je ware Zelf. Je wordt je bewust van de lagen die tussen jouw huidige bewustzijn en jouw ware Zelf liggen. Dat deel dat alijd heel en compleet is, jouw pure licht. Door de hoge lichtfrequenties werkt een channeling ook naast de inzichten diep helend op de onbewuste blokkades die letterlijk in het licht worden gezet.

“Spiritualiteit is je herinneren wie je werkelijk bent. Een Goddelijk wezen van puur licht en liefde!”

Thuiskomen in je Zelf

Een channeling is een diep spirituele ervaring, waarbij je jezelf weer werkelijk als ziel kunt beleven. Om je vanuit een hele liefdevolle dimensie gezien en begrepen te voelen. Soms worden er pijnlijke stukken injezelf gekraakt en kan het best confronterend zijn. Maar altijd vanuit een diepe liefde en zonder enig oordeel!

Het contact met deze lichtwereld heeft mijzelf al vele inzichten en heling gegeven. In hele praktische dagelijkse zaken,  diepe levensvragen, blokkades waar ik tegen aan loop, eigenlijk in alles.  Het geeft me rust, vertrouwen en verbindt me voortdurend opnieuw met mijn hoogste zielenpad. Ik ben door het channelen spiritueel gegroeid en kan in het dagelijks leven steeds makkelijker vanuit een hoger bewustzijn leven. Juist nu, in de overgangstijd waarin we ons bevinden, is het zo heerlijk om in alle chaos en alle prikkels van buitenaf weer helder je eigen weg te kunnen bewandelen. 

Ervaar jezelf vanuit hoger bewustzijn!

Je ontvangt verhelderende inzichten

Waardoor de dieper liggende oorzaak achter problemen helder wordt. Er ontstaat daardoor meer begrip voor wat er speelt in je leven en je kunt daardoor veel meer rust ervaren.

Je ontvangt een transformerende healing

Doordat problemen, blokkades en oude pijn en karmische ladingen aan het licht komen kunnen ze letterlijk transformeren en transmuteren.

Je krijgt meer zicht op je zielenpad

Doordat je jezelf zo op zielsniveau ervaart is het makkelijker om die verbinding in het dagelijks leven vast te houden. Daardoor kun je ook steeds meer vanuit je hart leven, vanuit verbinding.

Ervaringen van mijn klanten

De channeling van Antoinette was zo liefdevol. Het kwam van een plek waar je in het dagbewustzijn niet zo eenvoudig bij komt. Vanuit het bewustzijn van waaruit zij kan schouwen worden de dieper gelegen boodschappen van aardse perikelen zichtbaar, vertaalbaar en voelbaar gemaakt. Dat werkt heel rustgevend en geeft zicht op mijn pad. Ergens is het ook een bevestiging, maar die wordt pas echt voelbaar met deze codes met informatie die binnenkomen via haar helende woorden die doorkomen. Een groot kado voor je (hogere) zelf!

Stefanie

De channeling bij Antoinette ontroerde me diep, meer dan mijn woorden kunnen beschrijven. Tranen van herkenning en wat diep in mij ‘verborgen’ lag, werd nu helderder, lichter. De mooie rustige en geduldige woorden die Antoinette doorkreeg hadden direct een helende werking op mij. Ook al wist ik “het” heel diep van binnen: de les, de wet van de aantrekkingskracht, mijn thema ‘onvoorwaardelijke liefde’ in eerste instantie door mijzelf dit te geven, en … de weg ernaar toe… Hoe mooi als je dit terug hoort en intuïtief voelt, ‘het klopt’.

Annelies

Voor jezelf

Een channeling voor jezelf is een ondersteuning in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Het ondersteunt je in je inwijdingsweg.

Voor partners

Je kunt als partners samen een channeling ontvangen. Zodat je helderheid krijgt in de patronen in jullie relatie.

Voor ondernemers

Als ondernemer word je dagelijks uitgedaagd om de juiste beslissingen te nemen. Een channeling kan ondersteunen om keuzes vanuit je hogere bewustzijn te nemen, in afstemming met je zielenpad.

Hoe verloopt een channelsessie

               Een channeling geeft informatie en heling voor je persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Je kunt je thuis voorbereiden door de vragen die je wilt stellen op te schrijven. In het voorgesprek bespreken we die. Daarna neem ik een kort moment om me af te stemmen op de hogere bewustzijnsvelden. Om me goed met deze frequenties te blijven verbinden houd ik tijdens de channeling mijn ogen gesloten. De meeste mensen die de channeling ontvangen vinden het ook fijn om hun ogen te sluiten, om zo de energie nog beter te kunnen ervaren. 
Ik neem de channeling voor je op, zodat je deze thuis nog regelmatig kunt terug luisteren. Het terug luisteren geeft regelmatig weer nieuwe inzichten en werkt ook zeer helend door de hoge frequenties die via mijn stem tot je komt. Ik raad je ook aan om de channeling uit te schrijven / typen. Dit maakt dat de informatie op andere wijze bij je binnen kan komen en het geeft ook overzicht voor jezelf.
De channeling zelf duurt gemiddeld een uur. Met voor- en nagesprek zijn we ongeveer 2 uur bezig.                                  

Ontvang wijsheid en heling vanuit de lichtwereld!

Zodat jouw licht volop kan schijnen..

Veelgestelde vragen

Doe je ook toekomstvoorspellingen?

Nee, ik doe tijdens een channeling geen toekomstvoorspellingen. Ik geloof niet dat de toekomst vast ligt. Er zijn wel mogelijke toekomsten, mogelijke tijdlijnen die we kunnen bewandelen. 

Maak je ook contact met overleden dierbaren?

Nee, het contact met overleden dierbaren is een andere vorm van mediumschap. Ik heb weliswaar opleidingen gedaan waarin ik me daarin ontwikkeld heb, maar ik heb me verder gespecialiseerd in het contact maken met de hogere bewustzijnsvelden. De velden waar o.a. de lichtmeesters verblijven.

Wordt me tijdens de channeling verteld welke keuze ik moet maken?

Nee, de lichtvelden van waaruit de informatie komt zullen je nooit vertellen wat je moet doen. Je hebt als mens altijd een vrije wil en die respecteren ze te allen tijde. Het kan wel zijn dat je advies krijgt, of dat je door de uitleg en inzichten die worden gegeven weet welke keuze je wil maken.

Ervaringen van mijn klanten

De channeling was zeer liefdevol, heel zacht maar tegelijk ook krachtig. De boodschap had een zodanige impact dat het mij op het allerdiepste niveau geraakt heeft. Het heeft heel veel helderheid gegeven m.b.t. tot de vragen die er waren. Ik had voor de channeling ergens het gevoel dat ik “er al was”, toch zat er nog een laagje onder en dat heeft geraakt tot het diepste van de ziel. Het regelmatig beluisteren en uitwerken van de channeling heeft een grote helderheid en duidelijkheid gegeven.

Sylvia

Mijn ervaring met de channeling met Antoinette kan ik in één woord uitdrukken; spatzuiver. De channeling heb ik aangevraagd voor het thema werk/carrière. Doordat ik zelf in drie bedrijven actief ben vroeg ik mij af of een van de bedrijven wel mijn pad zou zijn. Daar is een heel duidelijk ja op gekomen, en dit heeft me veel rust gegeven. De channeling heeft mij de bevestiging gegeven die ik heel diep van binnen kon voelen, dat is nu voor mij helder geworden.

Niels

Wil jij ook de liefdevolle ondersteuning voelen vanuit de lichtwereld?