Heel jezelf met je eigen licht

Bevrijd jezelf van al die oude emoties!

We bevinden ons op dit moment als mensheid in een grote transformatie. Daarbij krijgen we de mogelijkheid om een kwantum sprong in onze ontwikkeling te maken. Op allerlei niveaus, maar zeker op zielsniveau. Steeds meer mensen beginnen zich bewust te worden dat we spirituele wezens zijn. Tegelijkertijd lijkt het alsof we tegen steeds meer blokkades in ons leven aanlopen, zoals:

N

Je blijft tegen dezelfde patronen in je leven aanlopen

Waardoor je steeds dezelfde problemen in je relaties tegenkomt, of op  je werk. Dezelfde angsten steeds terugkeren in allerlei varianten. Lichamelijke klachten die maar niet verdwijnen.

N

Je cijfert jezelf vaak weg

Als van nature sta je voor iedereen klaar, maar het lijkt alsof je omgeving geen rekening houdt met jou. En vind je het erg lastig om jezelf op de eerste plaats te zetten.

N

Je vindt het moeilijk om jezelf volledig te laten zien, om helemaal zichtbaar te zijn zoals je bent.

Je maakt jezelf vaak kleiner dan nodig is. Het voelt eng of onveilig om helemaal jezelf te zijn. Je weet eigenlijk niet eens zo goed wie je bent, wat je leuk vindt, wat je wil.

N

Je hebt heftige, emotionele of traumatische ervaringen meegemaakt

En je hebt nu het gevoel dat je overloopt, of niet meer vooruit komt. En dat je de verbinding met je ware zelf (tijdelijk) kwijt bent.

N

Je voelt je niet thuis hier op aarde

Je voelt je anders dan anderen. Wellicht ken je dat onbestemde gevoel van heimwee naar je echte thuis. En heb je moeite om je staande te houden hier op aarde in deze chaotische tijd.

N

Je bent de verbinding met je ware zelf kwijt

Je weet niet goed welke richting je op wil in het leven, wat je passie is. Je hebt het gevoel dat er ergens iets mist in je leven, maar je weet niet pecies wat.

Helende zielenreis

Tijdens spirituele therapie en coaching sessies neem ik je mee op een helende reis. Een reis terug naar de oorsprong van deze blokkades en trauma’s. Momenten die emotioneel zo heftig waren dat je het op dat moment niet kon verwerken. Een deel van jezelf bevroor daar als het ware. Waardoor je een deel van je eigen licht en dus je eigen kracht achter laat.
Dat kunnen ervaringen zijn uit je huidige leven, vaak vanuit je kindertijd, of zelfs de periode dat je in de baarmoeder zat. Meestal liggen daar weer nog veel oudere patronen achter, vanuit vorige levens. Het kan zelfs zo zijn dat je trauma’s ervaart die niet letterlijk van jou zijn, maar van je voorouders, vanuit je familiesysteem.
Je kunt je voorstellen dat je met je gewone dagelijkse bewustzijn niet bij deze oorzaken terecht komt. Daarom werk ik met lichte vormen van trance, zodat we met je onderbewustzijn kunnen werken.

“Iedereen heeft van binnen een bron van oneindige liefde, oneindige wijsheid, oneindige kracht. Het is mijn missie om je weer met deze bron te verbinden!”

Bewustwording is de sleutel tot transformatie

Door een reis naar jouw onderbewuste te maken komen letterlijk je schaduwkanten aan het licht. Al die oude angsten, woede, verdriet, pijn. De emotie die je ooit voelde was vaak te overweldigend, waardoor ze niet geleefd is. Daardoor blijft de emotie in je energetische veld hangen, als een blokkade in je systeem.

Vanuit mijn achtergrond als psycholoog en hypno-, regressie- en reïncarnatietherpeut begeleid ik je op deze reis. In de regressie- en reïncarnatietherapie vond ik een deel van de antwoorden die ik in de reguliere psychologie niet kon vinden. Het werken met het onderbewuste bracht zoveel verheldering. Er is een diepere oorzaak achter klachten en diepe heling is wel degelijk mogelijk.

Daarbij maak ik gebruik van een lichte vorm van trance. Waarbij je terug kunt gaan naar pijnlijke ervaringen uit het verleden. Niet om het oude trauma helemaal opnieuw te beleven. Wel om de heling, erkenning en liefde naar die situatie te brengen die nodig is. Om letterlijk licht naar de situatie te brengen, zodat het donker kan verdwijnen. En jouw licht weer vrijer kan stromen, je verloren zielsdelen kunt terug halen, je innerlijk kind kunt helen, familiepatronen kunt doorbreken.

Doorbreek die herhalende patronen!

Je voelt je weer heel en compleet

Zodat je anderen niet meer nodig hebt om je gelukkig en vervult te voelen. Daardoor krijg je gezondere en liefdevollere relaties in je leven.

Je verbindt je weer met je ziel

Waardoor je leven veel meer voldoening krijgt. Je steeds meer vanuit je volledige potentie kunt leven. En je je steeds meer thuis gaat voelen hier op aarde.

Je voelt weer liefde voor jezelf

Daardoor ga je steeds beter voor jezelf zorgen en ga je  keuzes  maken die echt bij je passen.
Je staat niet alleen meer voor anderen maar ook zeker voor jezelf klaar!

Ervaringen van mijn klanten

Het contact met Antoinette en de channeling heeft heel veelvoor mij betekend. Je mag mijn ervaring delen, al of niet met naam. Ik vind het ook wel lastig om dingen onder woorden te brengen maar er is veel gebeurd. Ik werd al rustig toen ik bij Antoinette voor de deur stond in de auto nog. Antoinette is een fantastische vrouw ( ben heel blij dat ik haar ontmoet heb) en een geweldig medium, naar mijn idee. Voor mij was een channeling in deze vorm nieuw. Het hele gebeuren kwam op mij over als heel authentiek en puur en het heeft mij veel warmte, rust en helderheid gebracht. Het kwam voor mij op het goede moment en ik kan er zeker mee verder. Ik had het idee dat ik een beetje vast zat. Nu niet meer dus!! Ik hoop zeker op een vervolg.

Dorien

De channeling die ik heb ontvangen van Antoinette is heel erg belangrijk voor mij geweest. Het heeft me op verschillende vlakken in mijn leven inzicht en duidelijkheid gegeven, het heeft me dichter gebracht bij “mijn waarheid”en wat “ik te doen heb hier op aarde”. Ik verlies me vaak in de emotie en kan dan vast blijven zitten in donkere stukken, de channeling heeft me handvatten gegeven om het groter te kunnen zien. Het groter geheel te blijven zien en me niet te verliezen en vast te blijven zitten in mezelf. Er was al een groot verlangen om me te bevrijden van oude overtuigingen en beperkingen, het steeds te onderzoeken in mezelf, en dat verlangen is alleen maar groter geworden. Ik ben je dankbaar, voor je mooie, pure en zuivere gave die je met me hebt willen delen.

Anke

Verlicht je onderbewustzijn

Tijdens de sessies werk ik met een lichte vorm van trance. Dit is vergelijkbaar met hoe je je voelt als je bijvoorbeeld aan het dagdromen bent, helemaal opgaat in een mooi boek of een film. Je bent even helemaal ergens anders en tegelijkertijd ben je je nog bewust van het hier en nu. Juist je huidige bewustzijn gebruiken we tijdens de sessies voor de transformatie.
Ik combineer de regressie- en reïncarnatie sessies met o.a. een vorm van EMDR, innerlijk kind werk, deelpersoonlijkheden en visualisaties om je te ondersteunen. Daarnaast maak ik altijd gebruik van mijn intuïtieve vermogen om in te voelen wat je nodig hebt.

De sessies duren 2 uur, waarbij we de eerste sessie wat langer bezig zijn, zodat we na de intake ook meteen aan de slag kunnen gaan.

Bevrijd je van je blokkades!

Zodat jouw licht volop kan schijnen…

Veelgestelde vragen

Kan ik herinneringen krijgen waar ik niet aan toe ben?

Nee, tijdens de sessie werken we naast je onderbewustzijn ook met je hogere zelf, je hogere bewustijn. Daarom zal precies die informatie naar boven komen die op dit moment voor jou belangrijk is. Bovendien zit er een filter tussen je bewuste en onderbewust dat ook als een soort bewaker functioneert. Er komt niks naar je bewustzijn dat je niet aan kunt. Een uitzondering hierop is als je op dit moment een psychose doormaakt, of daar heel gevoelig voor bent. Neem dan even contact met me op om te overleggen.

Kan ik mij alles herinneren na de sessie?

Ja,  ik werk met een lichte vorm van trance, waardoor je met je bewustzijn op meerdere plekken tegelijk bent. Juist daardoor kun je met je eigen licht en je huidige bewustzijn je blokkade helen. Als je wil maak ik voor de zekerheid een opname van de sessie, zodat je alles na de tijd nog eens rustig kunt naluisteren.

Is het niet opnieuw traumatiserend om oude pijn opnieuw te ervaren?

Het is zeker niet de bedoeling dat je al je oude pijn opnieuw gaat ervaren. Het is eerder tegenovergesteld. Een deel van je is als het ware bevroren in een oude pijn. Dat deel beleeft die pijn voortdurend opnieuw. We gaan de vastzittende emotie bevrijden door haar toe te laten, waardoor los kan worden gelaten. Je achtergebleven zielendeel kan zich dan weer samenvoegen met je huidige bewustzijn. 

Ik zie niet veel beelden, werkt het dan wel voor mij?

Sommige mensen zien beelden, anderen voelen, horen of weten. Vaak is het een mix. Voor het resultaat maakt het helemaal niks uit.

Ervaringen van mijn klanten

Door het bijzondere talent van Antoinette brengt zij je terug naar je basis waardoor je weer in je eigen kracht komt te staan. Tijdens de channeling voelde ik me opgetild en ontstond er een serene rust. Je wordt in het nu gebracht. Door de geluidsopname van de channeling terug te luisteren ervaar je de rust en kracht ervan weer opnieuw.

Aafje

Kom ook weer in verbinding met je diepste kern!